Barion Pixel
, , , , , , , ,

Xado Xtreme DPF tisztító dízel teherautókhoz

Cikszám: XADO 31027

Diesel részecskeszűrő (DPF) tisztító Rendkívül hatékony szer, amely alkalmas a dízel részecskeszűrő szétszerelés nélküli tisztítására (a jármű üzemelése során). Az égést javító  katalizátorokat tartalmaz, amelyek biztosítják a könnyű égést és eltávolítják a koromrészecskéket a szűrőből. 500 ml

9 344 Ft kisker kedvezmény
Listaár: 9 941
Raktáron! Kevesebb mint 100 db

Xtreme DPF tisztító dízel teherautókhoz

A teherautó használata során a részecskeszűrőn nagy mértékben keletkeznek lerakódások. Ennek következtében csökken a motor teljesítménye és nő a fogyasztása. A keletkező lerakódások eltávolításához a részecskeszűrőt időszakosan tisztítani kell. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja a DPF szűrő élettartamát.  Az Xado Xtreme diesel részecskeszűrő tisztító nemcsak tisztítja a részecskeszűrőt, hanem védelmet is biztosít a további lerakódásokkal szemben.

Rendkívül hatékony szer, amely alkalmas a dízel részecskeszűrő szétszerelés nélküli tisztítására (a jármű üzemelése során).
Az égést javító  katalizátorokat tartalmaz, amelyek biztosítják a könnyű égést és eltávolítják a koromrészecskéket a szűrőből.

Tulajdonságok
  • Eltávolítja a korom részecskéket a DPF szűrőből
  • Tisztítja a dízel részecskeszűrőt beépített állapotban
  • Az adalék kompatibilis minden diesel üzemanyaggal
  • Olyan diesel motorok esetén is alkalmazható, ahol automatikus DPF szűrő tisztítás is van

Adagolás
1 palack (500 ml) termék legfeljebb 500 liter gázolajhoz adagolható.

Használata
Tankolás előtt töltse be a szükséges mennyiségű adalékanyagot az üzemanyagtartályba. Használja járművét a megszokott módon.

Megelőzés céljából a szer használata   5000 km-ként javasolt.

Kiszerelés:500 ml

KOSÁR

close