Barion Pixel

Forex

Az olajjal nem lesz gond, élvezze a vezetést!

A TBN BOOST technológián alapuló, ÉSZTER-ekből, PAO-kból és hidrokrakkolt alapolajokból összeállított új XADO RED BOOST termékcsalád megnövelt REVITALIZANT TARTALOMMAL |RF 10.5|.

ELŐTTE

A felszínen számos karcolás látható.

UTÁNA

Nem maradt nyoma a karcolásoknak! A fém-kerámia bevonat helyreállítja az elhasználódott hengerfelületeket, és megbízhatóan védi a motor alkatrészeket a jövőbeni kopással szemben.

A motorhenger kopott felületének helyreállítása mindössze 1200 km normál vezetés után (a motorhenger valódi felülete a kezelés előtt és után – 100-szoros nagyításban).

Atomic Revitalizant | RF 10.5

– kétszer több nanorészecske

Az Atomic REVITALIZANT |AR| kifejezetten a modern belső égésű motorok valamennyi típusában való használatra készült, beleértve a hibrid motorokat és az elektromos járművek hatótávnövelő rendszereit is. A gázcentrifugákban történő elválasztás technológiája megduplázta a nanorészecskék koncentrációját az AR összetételében! Ennek eredményeként az új összetétel 2,75-szörösére gyorsítja a kerámia-fém képződés folyamatát, figyelembe véve a modern motorok szigorúbb üzemeltetési körülményeit.

|TBN|- szám stabilizátor

- stabilitás a teljes élettartam alatt!

A RED BOOST egy új generációs technológia a TBN-szám stabilizásálásra, amely egy speciális hatóanyaggal segít szabályozni a motorolaj oxidációs folyamatát. , és növeli a motorolaj kémiai Megakadályozza az olaj tulajdonságainak hirtelen romlását, növeli annak kémiai stabilitását, és garantálja a motor hosszú élettartamát. Ez biztosítja a motor megbízható működését minden üzemi körülmények között, valamint a járműgyártók által ajánlott maximális olajcsere-intervallumokat.

ÉSZTER+PAO

& HIDROKRAKKOLT

...az észterekre helyezzük a hangsúlyt!

– több hatóanyagot alkalmazunk

Az ÉSZTEREK egyedülálló teljesítményjellemzőket adnak a RED BOOST olajoknak. Molekuláik polaritással rendelkeznek, és mágnesként vonzzák a fémfelületeket. Ezáltal erős, stabil film jön létre a fémfelületen, amely javítja a kenést, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és meghosszabbítja a motor élettartamát. 

Minden RED BOOST a legújabb, EPA által jóváhagyott adalék­kom­ponenseket tar­tal­mazza, amelyek megfelelnek a legma­gasabb amerikai és európai szabvá­nyoknak és követel­ményeknek.

Az innovatív LSPI adalék­technológia és a megfelelően megválasztott alapolaj-összetétel segít megelőzni az un. Low-Speed ​​Pre-Ignition jelenséget és a detonációt, valamint mini­malizálja az izzó gyulladást, így biztosítva a modern motorok hosszú élettartamát.

A polialfaolefinek (PAO) modern szintetikus alapolajok. Alacsony dermedésponttal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a motor rendkívül alacsony hőmérsékleten történő beindítását, és csökkenti az olajfogyasztást a jobb égés révén.

KOSÁR

close