Barion Pixel

Grayton termékek

Forex-Grayton-aloldal-Head

GRAYTON TAVASZI AKCIÓ: 10-20-25% KEDVEZMÉNY + MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK!

A Grayton Lubricants termékek árát 10-20-25%-kal csökkentettük! A Grayton Lubricants termékcsalád 6 termékének* együttes vásárlása esetén további mennyiségi kedvezményben részesülnek:
– bruttó 200000 Ft feletti vásárlás esetén + 2 % kedvezmény
– bruttó 350000 Ft feletti vásárlás esetén + 4 % kedvezmény
– bruttó 500000 Ft feletti vásárlás esetén + 7 % kedvezmény
A rendelés visszaigazolásban minden vásárlónk az eredeti kedvezményét fogja látni, kollégáink a mennyiségi kedvezménysávokat elérő rendeléshez a +2%,+ 4 % , illetve a +7% kedvezményt utólag teszik majd hozzá.
* Az akcióban a Grayton Ceramet Maximum, Disesel Detox Pro, Petrol Detox Pro, Bortec Friction Fighter, Oil Stop Smoke, és az Engine Flush termékek szerepelnek.
Az akció nem érvényesíthető Grayton Fuel Stabilizer termékre, ezt a terméket a csomagajánlat nem tartalmazza!

BORTEC FRICTION FIGHTER

ANTIOXIDÁNS SÚRLÓ­DÁS­CSÖK­KENTŐ
Hamumentes, bór-észter-alapú súrlódáscsökkentő és antioxidáns termék, mely nemcsak javítja az olaj súrlódásgátló tulajdonságait, hanem az olaj optimális teljesítményét is hosszú ideig megőrzi.

ENGINE FLUSH

MOTOR TISZTÍTÓ
Speciális termék, amely rendkívül hatékony tisztítószereket tartalmaz, és ami az olajcsere előtt megtisztítja a motor belsejét a lerakódásoktól. Lehetővé teszi az új olaj optimális kenési hatékonyságának elérését..

PETROL DETOX PRO

BENZIN ÜZEM­ANYAG­REND­SZER- TISZTÍTÓ
Hatékonyan eltávolítja a benzinmotorokban jelentkező lerakódásokat. Megtisztítja a teljes üzemanyagellátó rendszert és növeli az üzemanyag oktánszámát. Megakadályozza a katalizátor meghibásodását.

DIESEL DETOX PRO

DÍZEL ÜZEMANYAG­REND­SZER- TISZTÍTÓ
Hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat a teljes üzemanyagrendszerből. Tisztítja az injektorokat, az égésteret, a turbót és a DPF szűrőt. Elvégzi a dízelmotorok üzemanyag-szivattyújának kenését.

CERAMET MAXIMUM

FELÜLET REGENERÁLÓ
Új generációs, többfunkciós kerámia alapú motorolaj-adalék kiváló teljesítménnyel, mely hatékony kenőréteget képez a motor legkritikusabb és kopásérzékenyebb részein.

OIL STOP SMOKE

FÜSTÖLÉS CSÖKKENTŐ
Összetételének köszönhetően megállítja a túlzott olajégetés miatti kipufogó füstöt, csökkenti az olajfogyasztást, meghosszabbítja a motor élettartamát.

A WEBSHOPON RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ GRAYTON TERMÉKEK

KOSÁR

close