Csomag

Üzemanyag ellátó rendszer teljes kezelése

Adagoló, injkektor felújítása, javítása vegyi tisztítás és fémkerámiaképző adalék alkalmazásáva, szétszerelés nélkül, üzem közben.

Az üzemanyag ellátó rendszer  kezelésének első fázisában a kleen-flo adagoló -injektor tisztító feloldja a ragacsos lerakódásokat ami aztán az égéstérben elég , így megtisztítja a teljes üzemanyag ellátó rendszert. Majd a megtisztított felületre a xado fémkerámia képző revitalizálóval kezeljük a felöletet, ami kijavítja a meglévő kopásokat, sérüléseket és egy nagyon kemény, sima időtálló felületet hoz létre 1-2 mikronos vastagságban. A revitalizálásról bővebben a xado.hu/technologia oldalon olvashat.

Ezen felül ajánljuk még minden tankoláskor a Kleen-flo üzemanyag adalékokat, amik javítják az adagoló, injektorok kenését, megkötik az üzemanyagban levő vízmolekulákat és dermedés gátló hatásuknál fogva javítják a téli üzemet.

A kezelés eredménye képpen a tiszta és pontos működés Önnek üzemanyag fogyasztás csökkentést eredményezhet, valamint a kopások és a mikronos sérülések kijavítását és a további kopások megelőzését eredményezi. Amennyiben szervizbe készül autójának adagoló -injektor problémájával, ami több tíz de akár százezer forintos kiadással járhat, akkor csak ajánlani tudjuk hogy tegyen egy próbát, mert ha a probléma elszennyeződésből és/vagy kopásokból származik, ami az esetek igen nagy százalékára igaz, akkor nagyon nagy esély van rá hogy ez a kezelés orvosolhatja a bajt néhány ezer forintból.

A xado revitalizáló 100.000 km-en keresztül nyújt védelmet üzemanyag ellátó rendszerének a további kopásoktól. A kleen-flo adagoló, -injektor tisztítót 10-20.000 km-enként ajánlott használni, de ha rendszeresen használja a kleen-flo üzemanyag adalékot akkor ez nem szükséges, mert az adalék folyamatosan tisztítja a rendszert.
 

Termékek

Forex ISO tanusítvány

Pályázatkezelő

XADO revitalizálók

Motorosoknak

Bejelentkezés

Kosár

 x 
A kosár üres

Kövess minket

(//en)